HomeProductenFaymonville

Hertoghs Carrosserieën is Nederlands importeur van het gehele productprogramma van Faymonville, Europa's grootste en meest toonaangevende producent van kwalitatief hoogwaardige transportoplossingen voor zwaartransport en speciaaltransport! Bij Hertoghs kunt u terecht voor een gedegen advies omtrent uw transport vraagstukken. Specialisten op het gebied van uitzonderlijk transport staan voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend kundig en eerlijk advies! Neemt u gerust contact op!

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
 

Faymonville, opgericht begin jaren 60, is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. De innovatieve transportoplossingen vinden hun weg naar alle continenten. Faymonville wordt met name geroemd om de zeer efficiente en moderne wijze van produceren hetgeen een zeer hoge en constante kwaliteit, als ook flexibiliteit met zich meebrengt. Als gebruiker bent u derhalve verzekerd van een betrouwbaar stuk gereedschap specifiek voor uw toepassing ontworpen. Het programma bestaat uit een uitgebreid aantal semi-diepladers diepladers plateauopleggers en aanhangers met een nuttig laadvermogen van 20 tot 2.000 ton waarmee iedere vorm van uitzonderlijk transport mogelijk wordt!

Hieronder vindt u een greep uit het omvangrijke Faymonville product programma bestaande uit semi-diepladers, diepladers en plateauopleggers. Faymonville heeft echter nog veel meer te bieden. Zo is Faymonville gespecialiseerd in opleggers voor glastransport, prefab betonelementen, de zogenaamde binnenladers, en opleggers voor transport van ballast delen voor kranen. Ook heeft Faymonville koppelbare modules en aangedreven modules.

Bekijk op Faymonville.eu het complete productprogramma!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring