HomeOver onsPeriodiek onderhoud

Periodiek onderhoud

Dat periodiek onderhoud de levensduur van uw materieel verlengt spreekt voor zich. Intensief gebruik ervan, en dat ook nog eens onder sterk wisselde omstandigheden, maakt onderhoud noodzakelijk. Om de veiligheid van u en uw chauffeurs te borgen adviseren we u uw materieel periodiek op essentiële punten, zoals bijvoorbeeld een goede werking van het remsysteem, te controleren. Naast het aspect veiligheid kan een goed periodiek onderhoudsplan u ook geld besparen. Een verkeerde uitlijning, band- of balgspanning, of een verkeerde parameter in een van de elektronische remsystemen zou immers veel extra bandenslijtage kunnen veroorzaken.

Voor periodiek onderhoud of simpelweg een kleine "check" kunt u een beroep doen op de ervaren monteurs van Hertoghs Carrosserieën. Zij weten u als geen ander te adviseren en zijn getraind kleine afwijkingen in een vroeg stadium op te sporen en u te adviseren over de te nemen maatregelen.

Onze onderhoudswerkplaats maakt deel uit van het TORAC servicenetwerk. U bent dus verzekerd van kwalitatief goed onderhoud en aanwezige expertise!