HomeOver onsSpuiterij

Voorbewerking / Spuiterij

De afwerking van een carrosserie of schadeherstelling is bij Hertoghs Carrosserieën in vertrouwde handen. Onze moderne spuitinrichting staat garant voor uitmuntende resultaten. Onze ervaren voorbewerkers en spuiters beheersen de nieuwste technieken en werken met de beste materialen! 

Nadat een product deze afdeling gepasseerd is ziet het er gegarandeerd weer fris en nieuw uit!

Steeds meer klanten kiezen ervoor een carrosserie te onderwerpen aan een revisietraject. Buiten de technische werkzaamheden wordt de oplegger of aanhanger dan vaak voorzien van een nieuwe laklaag (en eventueel een nieuwe set schuifzeilen) wat het voertuig een frisse "nieuwe" uitstraling geeft. Afhankelijk van de staat van uw voertuig kunnen deze trajecten aantrekklijk zijn. Hertoghs Carrosserieën kan u hierin uiteraard adviseren!

Voor / Na vergelijking 

 

 Om het milieu zo min mogelijk te belasten is de spuitinrichting van Hertoghs uitgerust met de modernste filtertechnieken. Daarnaast maken we gebruik van minder belastende "High Solid" lakken, verdunners en verharders. Ook het verwarmen van de cabines om droogtijden te verminderen is in ons beleid tot een minimum beperkt!