U ziet ze overal rijden. Op de snelweg, maar vooral in de stad. Bestelwagens met laadbak. Steeds meer vervoerders kiezen voor kleinere voertuigen en dat is niet voor niets! In steeds meer binnensteden mag straks niet meer met zware vrachtwagens gereden worden. Smartbox Nederland speelt hierop in.

Bij Smartbox staat één ding centraal; Uw laadvermogen! Een Smartbox is volledig opgebouwd uit duurzame, sterke, lichtgewicht materialen en is met afstand de lichtste laadbak van Europa! Nu wordt deze positie door meerdere merken geclaimd; het grote verschil is dat u bij Smartbox GARANTIE krijgt op het vooraf afgegeven laadvermogen, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u beloofd is!

De Smartbox past op ieder merk bedrijfswagenchassis en bestaat volledig uit recyclebare materialen. Bovendien bespaart u door het lage eigen gewicht zoveel op uw brandstofkosten dat u met een Smartbox ook in aanmerking komt voor E.I.A. (Energie Investerings Aftrek) en daarmee dus 45% fiscaal voordeel geniet!


Met een Smartbox kiest u dus voor:

SmartboxHet hoogst beschikbare laadvermogen en daarmee een hogere beladingsgraad!
SmartboxEen forse kostenbesparing op uw brandstofverbruik.
SmartboxEen ergonomisch design met hoogwaardige en fraaie afwerking.
SmartboxEen duurzame carrosserie, bijna geheel opgebouwd uit recyclebare materialen!
SmartboxEen fiscaal voordeel van maar liefst 45% (EIA) 

Hertoghs Carrosserieën is per 2015 officieel Smartbox dealer voor Noord Brabant!

U kunt bij ons terecht als motorwagendealer of als eindgebruiker voor losse levering als ook levering èn opbouw van uw Smartbox. Bij offciële Smartbox dealers krijgt u immers gegarandeert de beste prijs èn leveringsvoorwaarden. Bovendien bent u bij Hertoghs verzekert van een deskundige opbouwwijze zodat u zonder zorgen op weg kunt! 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring