Smartbox - Dé lichtgewicht carrosserie!

 U ziet ze overal rijden. Op de snelweg, maar vooral in de stad. Bestelwagens met laadbak. Steeds meer vervoerders kiezen voor kleinere voertuigen en dat is niet voor niets! In steeds meer binnensteden mag straks niet meer met zware vrachtwagens gereden worden. Smartbox Nederland speelt hierop in.

Bij Smartbox staat één ding centraal; Uw laadvermogen! Een Smartbox is volledig opgebouwd uit duurzame, sterke, lichtgewicht materialen en is met afstand de lichtste laadbak van Europa! Nu wordt deze positie door meerdere merken geclaimd; het grote verschil is dat u bij Smartbox GARANTIE krijgt op het vooraf afgegeven laadvermogen, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u beloofd is!

De Smartbox past op ieder merk bedrijfswagenchassis en bestaat bijna volledig uit recyclebare materialen. Bovendien bespaart u door het lage eigen gewicht zoveel op uw brandstofkosten dat u met een Smartbox ook in aanmerking komt voor E.I.A. (Energie Investerings Aftrek) en daarmee dus 41,5% fiscaal voordeel geniet!

Smartbox - Dé lichtgweicht carrosserie!

Met een Smartbox kiest u dus voor:

SmartboxHet hoogst beschikbare laadvermogen en daarmee een hogere beladingsgraad!
SmartboxEen forse kostenbesparing op uw brandstofverbruik.
SmartboxEen ergonomisch design met hoogwaardige en fraaie afwerking.
SmartboxEen duurzame carrosserie, bijna geheel opgebouwd uit recyclebare materialen!
SmartboxEen fiscaal voordeel van maar liefst 41,5% (EIA) 

Hertoghs Carrosserieën is per 2015 officieel Smartbox dealer voor Noord Brabant!

U kunt bij ons terecht als motorwagendealer of als eindgebruiker voor losse levering als ook levering èn opbouw van uw Smartbox. Bij offciële Smartbox dealers krijgt u immers gegarandeert de beste prijs èn leveringsvoorwaarden. Bovendien bent u bij Hertoghs verzekert van een deskundige opbouwwijze zodat u zonder zorgen op weg kunt! 

 

Smartbox Light

Smartbox Light

De allerlichtste gesloten laadbak van Europa! Met een eigen gewicht vanaf slechts 360 kg. Laadvermogens tot maar liefst 1450 kg!

Meer informatie

Smartbox Plywood

Smartbox Plywood

Heavy Duty variant van de Smartbox lijn; Een hoger eigen gewicht dan de Light versie, en geoptimaliseerd voor zeer intensief gebruik!

Meer informatie

Smartbox To COOL

Smartbox To COOL

De lichtste koel/vries laadbak op de markt biedt u een enorm laadvermogen. Ook is de isolatiewaarde hoger dan van een geïsoleerde bus! (FRC)

Meer informatie

Smartbox Plancher

Smartbox Plancher

De laadruimte van 20m3 gecombineerd met een laadvermogen tot maar liefst 1650 kg. Een goed alternatief voor een bestelbus!

Meer informatie