Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kanker. Het voelt als een veroordeling, voor eenieder die het overkomt. Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) gaat deze uitdaging te lijf en behoort al decennia tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt.

 

In multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen wordt er continu gewerkt aan op maat gemaakte behandelplannen die het beste uitzicht bieden voor elke individuele patiënt. Want in de kern is geen enkele kanker gelijk.

Het Antoni van Leeuwenhoek koos 100 jaar geleden (op 10 oktober 1913 werd de Vereniging Het Nederlands Kanker Instituut opgericht) al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan kankerpatiënten. Daarvoor is doordringen tot in de kern van kanker de enige weg.

Hertoghs Carrosserieën onderkent het enorme belang van het onderzoek wat bij het AVL-NKI verricht wordt en is lid van de Ronald Moerings Foundation die jaarlijks een financiële bijdrage levert, zodat dit belangrijke werk kan worden voorgezet! Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij deze groep, hoe hoger de jaarlijkse opbrengst zal zijn en hoe meer / makkelijker men onderzoek kan verrichten teneinde hopelijk deze slopende ziekte te verslaan!

Mocht u zich geroepen voelen aan te sluiten bij de Ronald Moerings Foundation, of simpelweg wat meer informatie wensen hieromtrent, dan kunt u contact opnemen met Dhr. R. Hertoghs op 0165-551440.