Hertoghs Carrosserieën is dealer van FASSI autolaadkranen. FASSI bestaat al sinds 1965 en geniet wereldwijde bekendheid. De autolaadkranen behoren tot de top van hun vakgebied voor wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid, technologie en prestaties.

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

 

Veiligheid "boven" alles...!

"Bij kracht draait alles om controle": op basis van dit uitgangspunt heeft het Fassi engineeringsteam een ​​reeks innovatieve oplossingen bedacht die de actieve en passieve veiligheid van de kraan in alle werkomstandigheden waarborgen, hoe ingewikkeld en veeleisend deze ook mogen zijn.  Gemoedsrust voor de machinist dus, maar ook voor de machine zelf, die rustiger kan werken terwijl deze betere prestaties levert.

Hydraulische kranen worden steeds breder ingezet in situaties met een toenemende complexiteit.  Er wordt meer en meer van een kraan verlangd, terwijl de normen voortdurend worden aangescherpd om nog meer veiligheid te garanderen. Fassi reageert op al deze ontwikkelingen met een zeer actieve en innovatieve engineering, waardoor de productrange wordt gekenmerkt door gepatenteerde slimme technologieën!

Pure Performance...!

De werkcapaciteit van een moderne hydraulische kraan is het directe gevolg van technische keuzes in het ontwerp, zodat de stroom precies wordt gebruikt waar en wanneer het nodig is, afhankelijk van de werksituatie.

Met dit in gedachten heeft het technische team van Fassi  functies ontwikkeld die een revolutie teweegbrengen in de nauwkeurigheid waarmee de machine kan worden bestuurd en de verschillende hef-,  en draaibewegingen kunnen worden gecoördineerd!

Fassi bewijst zichzelf hiermee opnieuw als benchmark in de sector van de hydraulische kranen, met innovaties die in staat zijn om gewichten te hanteren zoals niemand anders dat kan!

geen_producten_gevonden

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring