HomeProductenLuchtvrachtopleggers

Hertoghs luchtvrachtopleggers

 

Zoekt  u een luchtvrachtoplegger die maximale inwendige afmetingen combineert met een hoogwaardige kwaliteit, een lange levensduur en een stijlvolle afwerking? Dan zijn de luchtvrachtopleggers van Hertoghs iets voor u.  De opleggers zijn zorgvuldig ontworpen waarbij een continue gezocht werd naar een optimale balans tussen de wettelijke kaders en uw dagelijkse praktijksituatie. Het resultaat? Een fraai vormgegeven mega oplegger, met een onovertroffen kwaliteit en verbluffende isolatiewaarde.

Chassis

De luchtvrachtopleggers van Hertoghs zijn standaard voorzien van een Hertoghs mega chassis. Het uitgekristalliseerde ontwerp combineert een zo laag mogelijke chassishoogte (maximale maatvoering van de laadruimte) met een stijve en robuuste constructie en zorgt daarmee voor een goed en veilig weggedrag. Het chassis is uitgerust met drie starre BPW assen voorzien van 215/75 R17.5 banden (8T) of 235/75 R17.5 banden (9T). 

Plywood gesloten opbouw

Robuust RVS achterportaal voorzien van een set achterdeuren uit 24 mm. dikke plywood panelen voorzien van RVS dubbele opbouwsluitingen. De carrosserie is opgebouwd uit 21 mm. plywood panelen met hierop een 50 mm. geïsoleerd dakpaneel. De inwendige hoogte bedraagt over de achterste ca. 6.800 mm. 3.030 mm. inwendig en bied ruimte aan twee luchtvrachtpaletten (3m. hoog).De oplegger is voorzien van een Hydraroll rollenbanen systeem van 5 banen (6 banen in de nek) aangesloten in 4 secties voor optimale handling van luchtvrachtplaten. Tegen de zijwanden 1 baan ladingrail type 3009 en tegen het dakpaneel corresponderend met de buitenste rollenbanen vier banen ladingrail type 1806. Aan de achterzijde is een parkeermogelijkheid voorzien.

Geïsoleerde opbouw (evt. FNA of FRC)

Robuust RVS achterportaal voorzien van een set achterdeuren opgebouwd uit geïsoleerde panelen met RVS dubbele opbouwsluitingen. De carrosserie is opgetrokken uit geïsoleerde panelen vervaardigd volgens het kwalitatief hoogwaardige nat-in-nat procédé. Dikte afhankelijk van gewenste certificering. Geïsoleerd dakpaneel naar voren afbuigend. Geïsoleerde laadvloer (dikte 140mm.) met anti-slip gietvloer en 5-baans Hydraroll rollenbanensysteem (6 banen in de nek) in 4 secties voor optimale handling van luchtvrachtplaten. Verstrekt kopschot t.b.v. koelmachine. Ingewerkt in de zijwanden 1 baan ladingrail type 3009. Tegen het dak 4 banen ladingrail type 1806 corresponderend met de buitenste rollenbanen. Koelmachine Thermoking /Carrier naar keuze. 

Fotoboek Hertoghs geïsoleerde airfreightoplegger

De specificaties en het uitrustingsniveau zoals deze hierboven beknopt staan omschreven zijn gebaseerd op de maximale wettelijke maatvoering en de marktvraag zoals we deze door de jaren heen hebben gekregen. Uiteraard zijn deze "standaard" specificaties grotendeels aan te passen aan uw specifieke eisen en wensen. Voor een gedetailleerde specificatie of een offerte op maat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling op 0165-551440.