HomeOver ons

Over Hertoghs

Hertoghs Carrosserieën is niet voor niets een begrip in de transportbranche. De rijke historie en aanwezige know how voeren namelijk terug naar een werkwijze die een persoonlijke benadering, maatwerk en klantspecifieke wensen centraal stelt. Iedere carrosserie èn ieder budget is nu eenmaal anders ... Daarnaast is het geen geheim dat Hertoghs Carrosserieën ook op het gebied van research en innovatie actief is. De engineeringsafdeling houdt zich dan ook niet alleen bezig met de verfijning van het bestaande aanbod, maar ontwikkelt tevens nieuwe producten en toepassingen. Zo was Hertoghs een van de eerste aanbieders van een door TÜV geteste en gecertificeerde opbouw. Door rekening te houden met aard en soort van de te vervoeren ladingen, wordt voor iedere carrosserie de meest rendabele oplossing en toepassing gezocht. Inmiddels hebben reeds vele innovatieve speciale carrosserieën de fabriek in Roosendaal verlaten!

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Deze schuifzeilcarrosserie voor Jan Tromp is een prachtig voorbeeld van "tailor made"

Buiten de fabricage van carrosserieën onder de merknaam Hertoghs voert Hertoghs Carrosserieën ook een breed programma van kwalitatief hoogwaardige producten voor verschillende transport toepassingen. Zo is Hertoghs sinds 1983 importeur van het Franse merk voor koel/vries opleggers en laadbakken, Chereau. Ook is Hertoghs erg actief op het gebeid van zwaar- en speciaaltransport. Zo is Hertoghs importeur van Faymonville, de Belgische fabrikant van zwaartransport middelen met een laadvermogen van 20 tot 2.000 ton. Eveneens is Hertoghs importeur van MAX Trailer, het dochtermerk van Faymonville, wat een hoge mate van modulariteit en standaardisering in het productaanbod en in de productiemethodieken heeft aangebracht en zodoende een gevarieerd en multi inzetbaar programma kan wegzetten tegen een zeer scherpe prijs.

Maar ook voor aanschaf van een kwalitatief goede en eenvoudige oplegger kunt u in Roosendaal terecht. Hertoghs verkoopt het complete programma opleggers en containerchassis van het merk Krone en van het eigen merk Hertoghs.

In de productie wordt een gevarieerd programma transportmiddelen geproduceerd!

In de fabriek in Roosendaal wordt een gevarieerd programma transportmiddelen geproduceerd!

Maar niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe carrosserie, oplegger of aanhanger is Hertoghs Carrosserrieën een uitstekende en betrouwbare partner, u kunt bij ons ook terecht voor reparatie, revisie of schadeherstel aan uw voertuig. Ook keuringen, regulier onderhoud en eventuele aanschaf van extra- of reserve onderdelen wordt door Hertoghs verzorgd. Door het voeren van een totaalpakket aan producten en diensten kan Hertoghs Carrosserieën een partner zijn, die al uw zorgen met betrekking tot het onderhoud van uw wagenpark uit handen neemt. Maak een keuze in het menu voor meer informatie over de verschillende producten en diensten, die van Hertoghs een ware one-stop-shop maken !!