Trailerverhuur

Om een tijdelijke piek in uw transportcapaciteit op te vangen, kunt u gebruik maken van Hertoghs Trailerverhuur. Een uitgebreide vloot van jonge opleggers in diverse uitvoeringen staat in perfecte staat van onderhoud klaar om u hierin te ondersteunen. Voor korte òf langere termijn. Wilt u een trailer huren? Bekijk hieronder ons aanbod.

Chereau koel- / vriesopleggers

Het grootste gedeelte van de huurvloot  bestaat uit jonge Chereau koel- vriesopleggers in diverse uitvoeringen. Alle opleggers zijn voorzien van een Thermo King of Carrier koelmachine en zijn FRC gecertificeerd. Verder kunt u kiezen voor een oplegger voorzien van bijvoorbeeld liftas, palletkist of laadklep .  

   

Hertoghs Airfreight opleggers

Sinds 2013 nieuw in de huurvloot zijn FRC luchtvrachtopleggers. Op het Mega chassis een zelfdragende geïsoleerde carrosserie met Carrier koelmachine. De laadvloer is voorzien van 5 rollenbanen met anti-slip laadvloer. De opleggers hebben een inwendige hoogte van 3.020 mm. boven de rol over de achterste 6.4 meter.   

 

Hertoghs schuifzeilopleggers

In de huurvloot zijn ook Hertoghs & Krone schuifzeilopleggers opgenomen. Deze 3-assige starre opleggers zijn voorzien van een degelijke schuifzeilopbouw met schuifdak. De trailer zijn in zeer goede staat en zien er perfect uit; Wit gespoten met een zilvergrijs schuifzeil. De trailers zijn allen uitgerust met een reservewiel.  

 

Hertoghs plywood opleggers

Ook plywood opleggers van het merk Hertoghs maken deel uit van onze huurvloot. De opleggers zijn voorzien van een geïsoleerd dak en achterdeuren en zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een onderschuivende laadklep. Een liftas en reservewiel behoren eveneens tot de mogelijkheden.   

 

MAX Trailer MAX 100 semi-dieplader

Ook heeft Hertoghs semi-diepladers in de vloot! Het gaat hierbij om de meest veelzijdige variant; de MAX 100 3-asser enkel uitschuifbaar met wielkuilen. Deze alleskunner staat op 235/75 R17.5 banden en heeft een vloerhoogte beladen van slechts 860 mm. Het nuttig laadvermogen bedraagt ruim 34 ton! Lees meer specificaties!  

 

Heeft u een opleggers gezien die past bij uw tijdelijke transportbehoefte? Vraag dan nu gelijk prijs en beschikbaarheid bij onze verhuurafdeling aan middels onderstaand formulier!

Hertoghs verhuurt o.a. de volgende opleggers:

tot

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring