CombiMAX

De CombiMAX is een uniek en innovatief modulair diepladerconcept waarvan het onderliggend idee gebaseerd is op veelvuldige combineerbaarheid van gestandaardiseerde elementen als neksectie, asstellen, diepbedden etc etc. Hierdoor onstaat een multi inzetbaar transportmiddel geschikt voor gemiddelde tot zware nuttige laadvermogens van vijftig tot tweehonderdvijftig ton. Doordat de configuratie ten alle tijden aangepast kan worden zijn bij veranderingen in het werkpakket hoge investeringen niet langer noodzakelijk.

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

De onderstellen zijn verkrijgbaar met pendelassen, PA-X ultra lage pendelassen, met gedeelde assen in Twin-Axle-II-uitvoering en met fuseegestuurde varianten, en ze beschikken allemaal over dezelfde interface. Alle assystemen worden immers door één enkele, nieuw ontwikkelde en universeel inzetbare zwanenhals aangestuurd: de "ONE-NECK-TECHNOLOGY" van Faymonville – uniek en revolutionair in de transportwereld. Definieer en configureer!

De Faymonville CombiMAX overtuigt door zijn veelzijdigheid en is dus geschikt voor elke transportopdracht. 'Definieer uw transportopdracht – configureer uw voertuigoplossing!'

Met het variabele basisprincipe van de CombiMAX kan elke denkbare combinatie worden gerealiseerd, waarmee de CombiMAX de deur opent naar de markt van de onbeperkte mogelijkheden. De standaardisering is doorgetrokken tot en met de aanlevering van wisselstukken, die hierdoor sneller en efficiënter plaatsvindt.

   

Toepassingsgebieden

De CombiMAX kan iedere keer opnieuw op de eisen van het transport worden afgestemd. Door verschillende combinaties te maken kan men met een CombiMAX veel verschillende transportvraagstukken oplossen en is deze geschikt voor nagenoeg alle toepassingsgebieden Enkele voorbeelden zijn:

 • bouwmachines (grondwerken en wegenbouw, recycling,...)
 • windturbines (torensegmenten, generatoren, rotorbladen)
 • bouwelementen (staal- en betonelementen)
 • industriële onderdelen (transformatoren, kraangeladen goederen,...)
 • railvoertuigen (trams, locomotieven, wagons)
 • volumegoederen, lange materialen en zware lasten
 • offshore-bouwwerken (booreilanden, windturbines, platforms, pipelines)
 • schepen, resp. scheepsdelen
 • brugelementen

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

De CombiMAX in actie tijdens het transport van een 105 ton wegende trafo!

Bekroonde innovatie

Met het CombiMAX diepladertconcept weet Faymonville een ware revolutie te ontketenen in de zwaar- en speciaal transportbranche. Dergelijk innovatief vermogen is dan ook door menig vakjury niet onopgemerkt gebleven. Het CombiMAX concept is bekroond met:

   

Voor meer specificaties en foto's van de CombiMAX kijkt u op Faymonville.eu of neemt u contact op middels ons contactformulier hieronder of met Bart Rutgers op 06 13 13 63 80.

Download productsheet

Meer informatie over dit product

...of bel direct naar 0165 - 55 14 40

Waarom Hertoghs?

 • One-stop-shop
 • Maatwerkoplossingen
 • Meer dan 60 jaar ervaring