HomeTrailer huren

Trailer huren? Dat kan!

Een trailer huren voor het opvangen van eventuele pieken in uw transportvraag? Dat kan bij Hertoghs Carrosserieën. Een uitgebreide en goed onderhouden vloot van opleggers staat voor u klaar. Bij Hertoghs kunt u vrijwel iedere gewenste trailer huren: Chereau koel- en vriestrailers, Hertoghs Airfreight trailers, Hertoghs schuifzeiltrailers of Hertoghs plywood trailers. Wij denken graag met u mee.

Diverse type trailers huren

Bij Hertoghs is het mogelijk om diverse soorten trailers te huren. Voor iedere toepassing hebben we een passende oplossing. Wij bieden u een ruime keuze:

  • Chereau koel- en vriestrailers: deze gekoelde trailers zijn allen FRC gecerticificeerd en veelal uitgerust met bijvoorbeeld een liftas, palletkist of laadklep.
  • Hertoghs Airfreight trailers: deze trailer is standaard voorzien van een Carrier Vector koelmachine en beschikt over een laadvloer met 5 rollenbanen en anti-slip gietvloer.
  • Hertoghs schuifzeiltrailers: deze trailers zijn voorzien van een degelijke opbouw en beschikken over een schuifdak. 
  • Hertoghs plywood trailers: deze trailers zijn uitgerust met achterdeuren en een onderschuivende laadklep.

Voor het huren van een trailer kunt u contact met ons opnemen. Er staat altijd een geschikte trailer voor u klaar. Bekijk ons verhuuraanbod.

Trailer huren?

Wilt u een trailer huren of heeft u vragen over deze dienst? Vraag dan online een offerte aan of bel vrijblijvend met: 0165 - 55 14 40.