HomeOver Faymonville

Over Faymonville

 

Hertoghs Carrosserieën is voor Nederland exclusief dealer van het gehele productprogramma van Faymonville, Europa's grootste en meest toonaangevende  producent van kwalitatief hoogwaardige transportoplossingen voor zwaartransport en speciaaltransport!


Faymonville - Trailers to the MAX!

Faymonville, opgericht begin jaren 60, is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. De geschiedenis van Faymonville begint echter met de bouw van voertuigen in een smidse te Rocherath. Aanvankelijk concentreerde men zich op landbouwmachines en cabines voor tractoren, maar tegen het einde van de zestiger jaren rolde de eerste oplegger uit de loods in Rocherath. Halverwege de zevetiger jaren zagen de eerste semi-dieplader en binnenlader het licht; beiden geënd op het vervoeren van glas, kort gevolgd door de eerste uitschuifbare en gestuurde trailers.

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
 

In 1988 verhuist Faymonville naar het industrieterrein in Büllingen van waaruit het productgamma, alsook de productiecapaciteit van het bedrijf een flinke groei zou doormaken. Inmiddels werken er bij Faymonville meer dan 700 medewerkers verdeeld over verschillende ruim opgezette modern uitgeruste productielocaties in België, Luxemburg en Polen.

Faymonville levert sinds jaar en dag kwalitatief zeer hoogwaardige producten. De constante hoge kwaliteit van het product is een direct resultaat van het hypermoderne productieproces waarin hoogwaardige materialen door de meest moderne machines worden bewerkt. Faymonville heeft altijd fors geïnvesteerd in outillage waardoor men nagenoeg geheel zelfvoorzienend is. Ook verschillende conserveringsmethodes en oppervlaktebehandelingen worden in-house uitgevoerd. Iedere productielocatie wordt continue geanalyseerd en verder verbeterd, om de kwaliteit van proces- en product nog verder te verbeteren. Ook hierin laat Faymonville de concurrenten ver achter zich.


   

 

Buiten de zeer efficiente en moderne wijze van produceren hetgeen een zeer hoge en constante kwaliteit, als ook flexibiliteit met zich meebrengt, kenmerkt Faymonville zich ook als een buitengewoon innovatieve speler; De R&D afdeling speelt snel in op de behoeftes uit de markt en presenteert producten die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Sprekende voorbeelden uit het recente verleden zijn natuurlijk 's werelds eerste uitschuifbare binnenlader, de PrefaMAX, die later ook in een kortere variant gepresenteerd werd, De HighwayMAX en de DualMAX, waarbij Faymonville inspeelt op de Noord-Amerikaanse markt, en natuurlijk het met veel prijzen bekroond dieplader concept CombiMAX, waarbij modulair denken naar een geheel ander niveau getild wordt.

Het uitgebreide programma bestaat inmiddels uit semi-diepladers diepladers plateauopleggers, binnenladers en aanhangers met een nuttig laadvermogen van 20 tot 2.000 ton waarmee iedere vorm van uitzondelijk transport mogelijk wordt! 

Ook is Hertoghs uitgerust met een ruime modern geoutilleerde onderhoudswerkplaats waar uw oplegger of aanhangwagen kan worden onderhouden ofgerepareerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw Faymonville oplegger in topconditie blijft!  Mocht er desondanks onderweg toch iets misgaan, dan kunt u ten alle tijden rekenen op een adequate en vlotte opvolging van het serviceteam van Faymonville, wat 24 uur per dag bereikbaar is op nummer +32 80 640 188.

Bij Hertoghs kunt u terecht voor een gedegen advies omtrent uw transport vraagstukken. Specialisten op het gebied van uitzonderlijk transport staan voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend kundig en eerlijk advies! Neemt u gerust contact op!

Blijf op de hoogte!

Faymonville brengt periodiek een fraai magazine uit onder de naam Go to the MAX! Dit magazine staat boordevol nieuws en informatie over de producten, ontwikkelingen en al het overig wat met Faymonville te melden heeft. Uiteraard is een modern berijf als Faymonville te vinden op diverse social media. Zo heeft Faymonville een eigen Youtube kanaal waarop maar liefst meer dan 40 (!) video's te vinden zijn met indrukwekkende beelden van de hypermoderne productiefaciliteiten en natuurlijk van de producten in actie! Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden! Ook kunt u Faymonville vinden op Facebook!

Download hier de laatste brochure van de Faymonville Group