HomeDiepladers

Faymonville semi-diepladers en diepladers

 

Op zoek naar een dieplader? Hertoghs Carrosserieën is importeur van de bekende diepladers van de Belgische producent Faymonville. Faymonville is sinds jaar en dag Europa’s grootste producent van diepladers, semi-diepladers en aanhangers geschikt voor zwaar- en speciaal transport. Naast kwaliteit, wat onbetwist dé belangrijkste peiler is van Faymonville's bedrijfsfilosofie, loopt Faymonville voorop als het gaat om efficiency in de productieomgeving. Men probeert de onderdelen van verschillende producten uniform èn uitwisselbaar te maken zodat producten vaak achteraf qua configuratie nog aanpasbaar zijn hetgeen handig kan zijn als uw werkpakket onverhoopt mocht veranderen. Bovendien resulteert deze efficiency in een scherpe prijsstelling waarvan u als klant kunt profiteren. 

Faymonville heeft verschillende diepbed opleggers in het programma, zoals de MegaMAX, de VarioMAX en de GigaMAX, die ieder op hun beurt weer geheel op uw wensen af te stemmen zijn door de haast ongelimiteerde optiemogelijkheden!

Ook in het semi-dieplader segment is er in het Faymonville productenpallet altijd een passende oplossing te vinden voor uw transportvraagstukken. Zo is er de veelzijdige robuuste MultiMAX of de lichtgewicht EuroMAX. En ook hier kunt u de oplegger geheel op uw dagelijske praktijk afstemmen!

MAX Trailer; IJzersterke besparing!

Maxtrailer producten zijn van Faymonville kwaliteit maar hebben dankzij de uitgekiende modulaire productiemethodiek een nog scherpere prijs meegekregen. Ze zijn verder gestandaardiseerd dan bijvoorbeeld Faymonville opleggers, maar in het ontwerp is rekening gehouden met veelzijdigheid en multi-inzetbaarheid zodat de MAX Trailer modellen standaard voor vele transporten inzetbaar zijn! Daarnaast beschikt ieder MAX Trailer product over een uitgebreide optielijst zodat uw MAX Trailer verder te personaliseren is; ook achteraf! Door het modulaire design kunt u uw MAX Trailer bijvoorbeeld in een handomdraai voorzien van een set oprijrampen, zonder dat hiervoor dure aanpassingen noodzakelijk zijn. U kunt er zelfs op wachten!Het MAX Trailer modellen programma is sinds de lancering in 2012 behoorlijk uigebreid;

Kies bijvoorbeeld voor een Max 100 semi-dieplader. Deze populaire semi-dieplader is beschikbaar als 3- of 4- of 5 asser en is verkrijgbaar in verschillende lengtevarianten al dan niet uitschuifbaar en met vele verschillende opties zoals wielkuilen of een hydraulisch hefbed. Onder de typeaanduiding MAX110 wordt deze semi uitgerust met hydraulisch sturing: bekijk direct alle specificaties.

Sinds 2015 is er ook een dieplader aan het MAX Trailer programma toegeveogd onder de naam MAX 510! Deze dieplader is voorlopig verkrijgbaar als hydraulisch gestuurde 2-asser. Een 3-asser wordt in een later stadium aan het programma toegevoegd. De dieplader is uitschuifbaar en is uitgerust met een afneembare zwanenhals. Bekijk direct alle spoecificaties van de MAX510!

Bekijk hier het complete Maxtrailer programma.

Meer informatie over onze diepladers?

Wilt u meer informatie over onze diepladers, semi-diepladers of plateau opleggers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 0165 - 55 14 40.  Ook op www.faymonville.eu en www.maxtrailer.eu kunt u een en ander nog eens nalezen. Binnen Hertoghs Carrosserieën is Bart Rutgers als productmanager verantwoordelijk voor Maxtrailer en Faymonville producten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de zwaar- en speciaal transportsector kan hij u als geen ander adviseren!