HomeAlles onder één dak

Alles onder één dak

Hertoghs Carrosserieën streeft naar het optimaliseren van haar servicegraad voor iedere klant! U kunt bij Hertoghs terecht voor aanschaf van getrokken materieel of carrosserie, maar complete ontzorging met betrekking tot uw wagenparkbeheer, met advies op maat behoort zeer zeker ook tot de mogelijkheden.

Hertoghs heeft naast een productieafdeling immers eveneens de mogelijkheid om uw materieel op professionele wijze te onderhouden en indien nodig op te knappen of te herstellen. Begeleiding met het afwikkelen van schades behoort ook tot de service mogelijkheden.

Met het periodiek onderhoudsplan van Hertoghs brengt èn houdt u uw materieel in topconditie. Hertoghs verzorgt dan niet alleen de werkzaamheden, maar ook de administratieve afwikkeling hiervan. Allerlei eenmalige, of periodieke keuringen kunnen door onze homologatie afdeling worden verzorgt. Hierbij kunt u denken aan APK, LPK, TIR, FRC, etc.
 

Tijdens de werkzaamheden kunt u profiteren van de mogelijkheden die Hertoghs Carrosserieën kan bieden als het gaat om vervangend vervoer. In de uitgebreide huurvloot bevinden zich diverse koelers, schuifzeilopleggers en gesloten opleggers.

Hertoghs Carrosserieën biedt desgewenst ook financieringen aan. Vraag vrijblijvend naar onze aantrekkelijke voorwaarden. Met dergelijke complete dienstverlenging kunt u met recht spreken van een one-stop-shop!