HomeProjectenVan Gent uit Wijchen neemt Faymonville met Hertoghs carrosserie in gebruik!

Van Gent uit Wijchen neemt Faymonville met Hertoghs carrosserie in gebruik!

E. van Gent Heftruck-Verhuur bestaat al meer dan 45 jaar en mag zich dan ook tot één van de belangrijkste spelers binnen de branche rekenen! Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedienen zij klanten door heel Europa!

Van Gent Heftruck-Verhuur onderscheidt zich met name op het gebied van haar specialistische materieel en de daarbij behorende expertise als het gaat om onderhoud en service. Hun kracht is gelegen in een persoonlijke benadering van klanten, waarbij een goede begeleiding in het vinden van de juiste truck voor de juiste klus en het meedenken over de beste oplossingen centraal staat.

Ten einde al het fraaie materieel door Europa te kunnen vervoeren en schoon en droog te kunnen afleveren nam Van Gent eerder dit jaar bij Faymonville importeur Hertoghs reeds een 4-assige MultiMAX semi-dieplader met schuifzeilcarrosserie en oprijrampen als ook een Faymonville MegaMAX dieplader met free swing dolly in gebruik! Nu wordt de vloot nog verder versterkt met deze fraaie 3-assige Faymonville MultiMAX semi-dieplader eveneens voorzien van een strak vormgegeven Hertoghs schuifzeilcarrosserie!

Hertoghs Carrosserieën dankt E. van Gent andermaal voor deze schitterende opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring