HomeProjecten4-assige Faymonville semi voor E. van Gent!

4-assige Faymonville semi voor E. van Gent!

E. van Gent Heftruck-Verhuur bestaat al meer dan 45 jaar en mag zich dan ook tot één van de belangrijkste spelers binnen de branche rekenen! Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedienen zij klanten door heel Europa!

Van Gent Heftruck-Verhuur onderscheidt zich met name op het gebied van haar specialistische materieel en de daarbij behorende expertise als het gaat om onderhoud en service. Hun kracht is gelegen in een persoonlijke benadering van klanten, waarbij een goede begeleiding in het vinden van de juiste truck voor de juiste klus en het meedenken over de beste oplossingen centraal staat.

Ten einde al het fraaie materieel door Europa te kunnen vervoeren en schoon en droog te kunnen afleveren heeft Van Gent bij Faymonville importeur Hertoghs een 4-assige MultiMAX semi-dieplader met schuifzeilcarrosserie en oprijrampen aangeschaft!

Hertoghs Carrosserieën dankt E. van Gent voor het vertrouwen en de mooie opdracht en wenst haar vele volle vrachten toe met dit prachtige nieuwe span!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring