HomeProjectenE. van Gent neemt Faymonville dieplader met freeswing dolly in gebruik!

E. van Gent neemt Faymonville dieplader met freeswing dolly in gebruik!

E. van Gent Heftruck-Verhuur uit Wijchen bestaat al meer dan 45 jaar en mag zich dan ook tot één van de belangrijkste spelers binnen de branche rekenen! Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedienen zij klanten door heel Europa!

Ten einde al het fraaie materieel door Europa te kunnen vervoeren en schoon en droog te kunnen afleveren heeft E. Van Gent bij Faymonville importeur Hertoghs Carrosserieën geïnvesteerd in nieuw materieel.

Voor het grotere en zwaardere huurmaterieel werd een hydraulische geveerde en hydraulische gestuurde Faymonville MegaMAX diepbedoplegger aangeschaft uitgerust met een 3-assig pendelas-asstel met afneembare zwanenhals. Het ultra lage diepbed met buitenliggende dragers heeft een lengte van 7,5 meter en is 5 meter uitschuifbaar. De dieplader kan desgewenst worden gekoppeld met een 1-assige free-swing dolly om nog meer laadvermogen te krijgen.

Al het aangeschafte materieel is behandeld volgens het veelgeprezen MAXPROTECT+ systeem voor een uitmuntende behandeling tegen corrosie.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring