HomeProjectenSchitterende Chereau koeler voor Maik Tax!

Schitterende Chereau koeler voor Maik Tax!

Aan Maik Tax Transport uit het Brabantse Zundert mocht Hertoghs Carrosserieën deze schitterende Chereau koel/vriesoplegger afleveren!
Deze oplegger staat op een 3-assige Chereau chassis waarbij de achterste as gemonteerd is op een draaikrans en gedwongen gestuurd wordt vanaf de kingpen. Achter aan het chassis is een Dhollandia onderschuivende laadklep voorzien.

Op het chassis is een zelfdragende FRC gecertificeerde Chereau carrosserie gemonteerd voorzien van achterdeuren en een antislip laadvloer. In de laadruimte zijn ladingrails en plinten voorzien. Tegen het kopschot hangt een krachtige Carrier Vector koelmachine aangesloten op ene kunststof brandstoftank gemonteerd achter de steunpoten.

De oplegger is in overleg met de klant zeer luxe afgewerkt met o.a. custom verlichting, dichte zijafscherming, wielringen, naven, lichtbakken en laadklepplateau allen gespoten in kleur!

Hertoghs Carrosserieën dankt Maik Taks voor deze mooie opdracht en wenst hem veel volle en veilige vrachten toe met deze schitterende koeler!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring