Chereau chassis

Sinds jaar en dag heeft Chereau ook een uitgebreide lijn frigo chassis in haar programma. De chassis worden vervaardigd volgens een uitgekiend ontwerp, waarbij kwaliteit en functionaliteit de belangrijkste peilers zijn. Niet voor niets prijst menig chauffeur de rij-eigenschappen van een Chereau chassis!

Chereau levert 1-, 2- of 3-assige opleggerchassis van ca. 10.500 tot 13.600 m. lang. Alle varianten zijn eveneens leverbaar met een stuuras. De chassis zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en uitgerust met de beste componenten verkrijgbaar.

U kunt een Chereau chassis op uw toepassing afstemmen door een keuze te maken uit de uitgebreide optielijsten. Zo kunt u kiezen uit diverse trappen, stootbuffers, lichtbak- en bumperkadervarianten en eventueel kunt u uw chassis laten uitrusten met een BC achterzijde teneinde de carrosserie tijdens het aandokken tegen schades te beschermen!

Neemt u vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling en laat u overtuigen van de kwaliteit van een Chereau chassis; Een topkwaliteit carrosserie verdient immers het beste onderstel!

Meer informatie over dit product

...of bel direct naar 0165 - 55 14 40