HomeProjectenFaymonville MegaMAX voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

Faymonville MegaMAX voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van transport, infratechniek, montage- en hijswerkzaamheden. Mede dankzij hun jong, dynamisch en specialistisch materieel zijn ze door de jaren heen landelijk bekend geraakt! U kunt Bosch Hedel dan ook in heel Nederland tegenkomen!

Bosch Hedel B.V. is in het bezit van een zeer divers wagenpark. Hierdoor kunnen ze voor het speciaal vervoer van goederen en machines met zeer uiteenlopende afmetingen worden ingezet.
Aan dit diverse wagenpark wordt nu versterking toegevoegd in de vorm van deze schitterende Faymonville dieplader, welke Bosch Hedel bij Faymonville importeur Hertoghs in Roosendaal gekocht heeft!

Het betreft hier een uitschuifbare Faymonville MegaMAX dieplader met twee pendelaslijnen. De 7.300 meter lange laadvloer met buiten liggende chassisdragers is ingelegd met hardhouten vloerdelen en is te verlengen tot bijna 13.5 meter. Het assenstel is voorzien van een zeer ruime gieksleuf. De dieplader is zeer compleet uitgerust en afgewerkt met een keur aan klantspecifieke opties, zodat het voertuig naadloos past bij de dagelijkse werkzaamheden van Bosch.

Hertoghs dankt Transportbedrijf Bosch Hedel voor het vertrouwen en wenst ze veel gemak van deze schitterende nieuwe alleskunner!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring