HomeProjectenVan Gool breidt wagenpark uit met Chereau!

Van Gool breidt wagenpark uit met Chereau!

De vervoerder uit 's Gravenmoer kiest ter uitbreiding van het wagenpark opnieuw voor de kwaliteit en lange levensduur van een Chereau oplegger in combinatie met de service van importeur Hertoghs Carrosserieën!
Deze oplegger staat op een Chereau chassis waarbij de achterste as gedwongen vanaf de koppelingsplaat wordt gestuurd. De voorste as is voorzien van een automatisch aslift systeem.
Aan de achterzijde van het chassis is een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefvermogen van 2.000 kg. en een plateau voorzien van een aluminium overklapgedeelte. Het plateau is voorzien van manueel te bedienen rolstops in de platformpunt. De laadklep krijgt voeding van een heavy duty accuset welke in een stalen kist tegen het chassis is gemonteerd.
Zowel de laadklep als het stuursysteem worden gesmeerd door een automatisch centraal smeersysteem.

Op het chassis een zelfdragende uit hoogwaardige polyester sandwichpanelen opgebouwde Chereau koel/vries carrosserie met FRC certificaat, voorzien van een geïsoleerd vloerpakket met een dikte van 140 mm met geruwde polyester toplaag. Aan de achterzijde van de bak een robuuste RVS achterbalk en RVS achterkader uit dubbel gefelst plaatmateriaal volledig rondom ingelegd met stootrubber. Daarnaast zijn er over de volledige breedte stootrubbers aangebracht om eventuele impact van aandokken tot een minimum te beperken. In het RVS kader hangt een set geïsoleerde achterdeuren met opbouw push sluitingen.
In de laadruimte zijn diverse ladingvastzetsystemen aangebracht volgens klantwens.
Tegen het kopschot is een Thermoking SLXi 300 koelmachine gemonteerd met start/stop systeem en low-noise pakket en temperatuurregistratie. De koelmachine is aangesloten op een kunststof brandstoftank onder het chassis.


Hertoghs Carrosserieën dankt Van Gool andermaal voor het vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring