HomeProjectenGestuurde Chereau koeler gaat vloot Den Heijer versterken!

Gestuurde Chereau koeler gaat vloot Den Heijer versterken!

Vis- en garnalengroothandel W.G. Den Heijer uit Scheveningen ontvangt dagelijks aanvoer van verse vis vanuit diverse visafslagen vanuit het binnen- en buitenland. Maar ook voor: diepvries producten, schaal- & schelpdieren, gerookte- & gestoomde vis, gebakken vis en nog veel meer producten bent u bij Den Heijer aan het juiste adres.

Den Heijer beschikt over een eigen wagenpark om de flexibiliteit èn kwaliteit tijdens alle processen te kunnen waarborgen. Dankzij de hoge isolatiewaarde, de robuuste constructie en de fraaie afwerking kiest Den Heijer voor zijn laatste uitbreiding wederom voor Chereau!

Deze Chereau koeler staat op 9-tons assen, waarvan de achterste middels een Tridec draaikrans gedwongen wordt gestuurd vanaf de kingpen. De carrosserie heeft een zelfdragende vloerconstructie met een makkelijk te reinigen en daarmee hygiënische aluminium “Ultra Resist” topvloer.

De carrosserie is voorzien van de nieuwe efficiënte en krachtige ThermoKing A400 koelunit met kunststof tank onder het chassis en diverse opties aangaande temperatuurbewaking en registratie.

Hertoghs Carrosserieën wenst Den Heijer veel gemak van haar nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring