HomeProjectenBS Forklifts breidt wagenpark uit met Faymonville MultiMAX

BS Forklifts breidt wagenpark uit met Faymonville MultiMAX

BS Forklifts is gevestigd in een modern pand in Raamsdonksveer, op minder dan een uurtje van Rotterdam, dan wel Antwerpen verwijderd. Op ca. 20.000m2 tonen zij u daar nieuwe en gebruikte magazijntechniek, heftrucks en ander intern transportmaterieel. Ze voeren een ruime voorraad magazijntechniek, smalgangmachines, dwarszit stapelaars, ruw terrein heftrucks en container heftrucks, maar ook voorzetapparatuur voor de meeste diesel heftrucks, electrische heftrucks en LPG heftrucks.
Om flexibel en snel transport in te kunnen plannen van al dit materieel, beschikt BS Forklifts over een wagenpark, waarin men nu investeert met de aanschaf van deze mooie Faymonville MultiMAX semi-dieplader.

Met een set dubbele opritten over de gehele breedte met ingelegde roosters voor extra grip, is deze semi-dieplader van Faymonville helemaal afgestemd op het vervoer van materieel met een geringe bodemvrijheid. Dankzij het robuust uitgevoerd hydraulisch hefbed kan ook de laadvloer op de zwanenhals benut worden.
Hertoghs dankt BS Forklifts voor deze mooie opdracht en wenst hen veel gemak van deze schitterende nieuwe oplegger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring