HomeProjectenFaymonville MegaMAX dieplader voor jubilerend Van Wieren Special BV!

Faymonville MegaMAX dieplader voor jubilerend Van Wieren Special BV!

Met 75 jaar is Van Wieren Special B.V. het oudste nog actieve bedrijf in de Noordoostpolder!
Van Wieren Special BV is gespecialiseerd in het vervoeren en distributie van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton. Deze machines, vaak bestemd voor de wegenbouw, industrie, landbouw kunnen zowel op banden als op rupsen staan. Daarnaast vervoert Van Wieren Special BV ook alle andere exceptionele ladingen zoals bijvoorbeeld (onderdelen voor) windmolenparken, gasturbines, pijpleidingen, enz.
Voor al dit vervoer zijn er veel diepladers en semi-diepladers in diverse uitvoeringen beschikbaar. Van Wieren Special breidt haar vloot andermaal uit en kiest wederom voor de kwaliteit van Faymonville!

Deze 2-assige hydraulisch gestuurde en hydraulisch geveerde diepbedoplegger, welke onder de naam MegaMAX in de Faymonville programma is opgenomen, gaat het wagenpark van Van Wieren Special versterken! Het 6.850 mm. lange diepbed is met 5.500 mm. te verlengen. De afkoppelbare zwanenhals is geschikt voor een scala aan trekkers, en de pendelassen zorgen voor goede manoeuvreerbaarheid en stabiliteit onder alle omstandigheden. 

Hertoghs Carrosserieën feliciteert Van Wieren met haar 75 jarig jubileum en wenst ze heel veel gemak van deze multifunctionele Faymonville dieplader!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring