HomeProjectenDe Wit neemt 5 Chereau combinaties in gebruik!

De Wit neemt 5 Chereau combinaties in gebruik!

Nadat logistiek dienstverlener De Wit Transport uit Oegstgeest eerder dit jaar zijn vloot reeds versterkte met 10 Chereau koelopleggers, neemt men nu deze schitterende combinaties in gebruik!

De zelfdragende Chereau motorwagencarrosserie is middels een stalen hulpframe opgebouwd op een Scania motorwagenchassis en heeft een inwendige lengte van 8.100 mm hetgeen met voldoende speling plaats biedt aan 26 bloemenkarren. De laadruimte is voorzien van de extra slijtvaste Aluminium Ultra Resist laadvloer waarin 4 verzonken banen ladingrail zijn aangebracht. Tegen het dak zijn eveneens 4 banen geschroefd welke corresponderen met de banen in de laadvloer. Ook in de zijwand zijn banen ladingrail aangebracht. Aan de achterzijde is de motorwagen uitgerust met een Dhollandia onderschuivende laadklep in volume uitvoering en een onderbouwkoppeling.

De Hertoghs middenas aanhangwagen staat op een BPW luchtveerstel met 2 starre 9-tons assen en is eveneens voorzien van een Chereau carrosserie in dezelfde uitvoering als de motorwagen. Ook hier is een Dhollandia laadklep voorzien.

Hertoghs Carrosserieën dankt De Wit andermaal voor het gestelde vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze prachtige combinaties!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring