HomeProjectenDe Wit investeert in 10 Chereau koel/vriesopleggers!

De Wit investeert in 10 Chereau koel/vriesopleggers!

De Wit Transport rijdt dagelijks met tautliners en koelers naar Frankrijk met deelpartijen, groupage, bloemen en planten, groente en fruit. Goed, snel en betrouwbaar zorgen zij dat uw goederen bij uw relaties in Frankrijk worden afgeleverd. 

Afgelopen maand is De Wit verhuisd van Hillegom naar Oegstgeest. In 2018 heeft De Wit Transport het bedrijf Van der Luyt Transport overgenomen. Dankzij de unieke ligging aan de A44 en de ruimte van het kantoor en het terrein, is dit een perfecte locatie om beide organisaties samen te brengen. De Wit Transport investeert nu tevens in haar imposante vloot met de aanschaf van 10 Chereau koelopleggers bij importeur Hertoghs Carrosserieën. De starre Chereau chassis zijn uitgerust met 3 9-tons schijfgeremde SAF assen, waarvan de voorste as is uitgerust met een liftas systeem. De chassis hebben een verhoogde nekconstructie, ingewerkt in het geisoleerde vloerpaneel van de box. De koppelhoogte bedraagt daarmee 1.100 mm.

Het chassis is uitgerust met een palletkist, een palletwagenkist en een Dhollandia onderschuivende laadklep. Verder is het chassis luxe en robuust afgewerkt met veel RVS en stootbescherming.

Op het chassis staat een zelfdragende isotherme Chrereau carrosserie met FRC certificering voorzien van een Ultra resist aluminium laadvloer met ingewerkte vloerrail, ingewerkte ladingrail in de zijwandpanelen en eveneens ladingvastzetmogelijkheden tegen het dak. Aan de achterzijde het befaamde RVS achterkader met geintergreerd stootrubber waarin een set geisoleerde achterdeuren gemonteerd is.Tegen het kopschot hangt een krachtige Thermo King koelmachine van het type SLX 300 werkend op het milieuvriendelijkere R-452-a koudemiddel. Achter de steunpoten is een kunststof brandstoftank gemonteerd die de machine van brandstof voorziet.

Hertoghs dankt De Wit andermaal voor het vertrouwen en wenst haar veilige kilometers toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring