HomeProjectenTLS uit Echt neemt 4 Chereau koelers in gebruik!

TLS uit Echt neemt 4 Chereau koelers in gebruik!

TLS Echt B.V. is gespecialiseerd in het geconditioneerd transport, maar neemt ook graag opdrachten aan op het gebied van conventioneel transport. Tevens bedienen zij klanten in de luchtvrachtsector. Hun wagens zijn dagelijks onderweg met verse levensmiddelen; groenten en fruit, zuivelproducten, diepgevroren producten etc. Maar TLS vervoert ook high-tech producten zoals o.a. kopieermachines, computers en laptops.
Hiertoe heeft TLS de beschikking over een modern en kwalitatief hoogwaardig wagenpark waaraan nu deze 4 fonkelnieuwe Chereau opleggers worden toegevoegd.
De opleggers staan op een robuust geconstrueerd en stabiel Chereau frigochassis, wat garant staat voor onovertroffen rij eigenschappen.

Hierop is een zelfdragende FRC gecertificeerde Chereau carrosserie gebouwd, welke in de laadruimte voorzien is van een polyester laadvloer en ladingrail. Tegen het kopschot hangt een Thermoking SLXi 300 koelmachine. De koelers zijn conform de wensen van TLS geconfigureerd met een reservewielbeugel en ruime palletkist in de wielbasis.Hertoghs dankt TLS wederom voor het vertrouwen en wenst haar vele onbezorgde en veilige km’s toe met deze fraaie opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring