HomeProjectenInterovo neemt 4 Chereau koelopleggers in gebruik!

Interovo neemt 4 Chereau koelopleggers in gebruik!

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in eieren en eiproducten, met vestigingen in diverse Europese landen. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn de speerpunten van de werkwijze van Interovo Egg Group.
Interovo investeert bij Chereau importeur Hertoghs Carrosserieën in haar wagenpark met de aanschaf van deze 4 koelopleggers.

Deze koelcarrosserieën staan op Chereau frigo chassis met een verhoogde nekconstructie uitgerust met 3 starre 9-tons SAF assen met 385/55 R22,5 banden. De voorste as is voorzien van een aslift systeem. Het chassis is gestraald en afgespoten in de blauwe Interovo bedrijfskleur.

De Chereau FRC gecertificeerde koelcarrosserie heeft als basis een 140 mm. dik geisoleerd zelfdragend vloerpakket met een geruwde polyester topvloer. Tegen de zijwanden zijn op diverse hoogtes plinten en railen gemonteerd, een en ander geheel volgens klantwens.
Tegen het kopschot hangt een Thermoking koelmachine. Met behulp van het in de lengte verplaatsbare en opklapbare Easy-C tussenschot van Chereau kunnen er in mum van tijd twee verschillende temperatuurzones worden gecreëerd.

De koelopleggers zijn luxe afgewerkt met een RVS bumperkader, RVS schermen en kisten. Tot slot zijn de opleggers voorzien van de Interovo reclame.
Hertoghs Carrosserieën wenst Interovo vele veilige kilometers toe met deze kwalitatief hoogwaardige en fraaie koelopleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring