HomeProjectenFaymonville MegaMAX voor Dior Heavy Lift.

Faymonville MegaMAX voor Dior Heavy Lift.

Dior Heavy Lift is een veelzijdige onderneming met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van industriële verhuizingen, het verplaatsen van machines en het verticaal en horizontaal verplaatsen van grote en/of zware modules waarbij gewicht en afmetingen geen grenzen kent, waar ook ter wereld.
Naast een praktische aanpak hebben ze een grote mate van creativiteit en flexibiliteit en de combinatie van deze factoren is hun kracht.

Met eigen materieel plus hijs-en hefmogelijkheden hebben ze alles in eigen beheer en zijn ze niet afhankelijk van derden. Dior Heavy Lift verzorgt het (speciaal) transport en eventueel de opslag van uw productielijn, machines of andere objecten in één van hun eigen loodsen.
DIOR Heavy Lift is ook gespecialiseerd in het vervoeren van uw lading over de weg, het water en eventueel door de lucht. Ze hebben zelf de beschikking over diverse trekkers en trailers om uw (kostbare) lading te vervoeren.

Dior neemt nu bij Faymonville importeur Hertoghs Carrosserieën deze fraaie Faymonville MegaMAX diepbedoplegger in gebruik!
Deze diepbedoplegger heeft een afkoppelbare zwanenhals met buitenliggende chassiskokers ter optimalisatie van een maximale laadvloerlengte. De lengte van de zwanenhals bedraagt 3.750 mm. wat hem geschikt maakt voor 4x2, 6x2 en 6x4 trekkers.
Het diepbed is zo laag mogelijk geconstrueerd en heeft een lengte van 6.850 mm. en is nog eens uit te schuiven met 5.500 mm. tot een totale lengte van 12.350 mm. Het diepbed is voorzien van een ca. 40 mm. dikke hardhouten laadvloer.Het asstel is voorzien van een ruime gieksleuf met aangeschuinde zijden. De oplegger is uitgerust met pendelassen, hydraulisch gestuurd en geveerd.
De gehele staalconstructie is volgens het Faymonville 6K systeem behandeld voor een uitmuntende resistentie tegen corrosie.

Hertoghs Carrosserieën dankt Dior Heavy Lift andermaal voor het vertrouwen en wenst haar vele geslaagde transporten toe met deze krachtpatser!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring