HomeProjectenAndermaal Chereau voor Van Dijck Transport!

Andermaal Chereau voor Van Dijck Transport!

Van Dijck Transport, de transportonderneming uit het Brabantse Achtmaal, investeert bij Hertoghs Carrosserieën in een deze schitterende Chereau koel/vriesoplegger.
Het Chereau frigochassis staat op 3 9-tons SAF assen voorzien van schijfremmen en stalen velgen met 385/65 R22,5 banden. De achterste as is gemonteerd op een draaikrans en wordt middels een Tridec systeem gedwongen gestuurd van de kingpen.

Aan de achterzijde is het chassis voorzien van een Dhollandia onderschuivende laadklep met een gegalvaniseerd stalen plateau met aluminium overklapgedeelte. De laadklep krijgt zijn voeding van een set heavy duty accu's welke geplaatst zijn in een afgesloten kist tegen het chassis.

Op het frigo chassis is een zelfdragende carrosserie gemonteerd met een geisoleerd vloerpakket met polyester geruwde anti-slip topvloer. In de wanden zijn ladingrailen gemonteerd. Aan de achterzijde wordt de box hermetisch afgesloten door een set robuuste Chereau achterdeuren.

Tegen het kopschot hangt een Carrier Vector 1550 koelmachine welke brandstof pakt van een kunststof tank gemonteerd achter de steunpoten.

Hertoghs Carroserieën wenst Van Dijck vele veilige kilometers toe met deze fraaie koeler!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring