HomeProjectenMAX510 dieplader met pendelassen voor Lafeber!

MAX510 dieplader met pendelassen voor Lafeber!

E. Lafeber Internationale Transporten B.V. is een modern familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1820. Lafeber is gespecialiseerd in zwaar transport zowel horizontaal als verticaal en zowel nationaal als internationaal! Ze hijsen en vervoeren onder andere machines voor de industrie en materieel voor aannemers. Er wordt meegedacht vanaf het ontwerp tot de plaatsing en/of uitvoering van een project. Hierdoor kunnen ze opdrachtgevers compleet ontzorgen voor alle logistieke vraagstukken.

E. Lafeber investeert in haar moderne vloot met de aanschaf van deze MAX Trailer MAX 510 met 2 pendelaslijnen bij importeur Hertoghs Carrosserieën.

De bewezen pendelas-technologie is bij uitstek geschikt voor gebruik in lastiger te bereiken locaties en op onverhard en ongelijkmatig terrein. Met een totale slag van 600 mm zorgt de pendelas voor maximale compensatie tussen de afzonderlijke assen, waardoor oneffenheden in het terrein worden opgeheven en het voertuig altijd stabiel en controleerbaar blijft.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring