HomeProjecten2 Chereau koelopleggers voor Wulro!

2 Chereau koelopleggers voor Wulro!

Wulro is een zelfstandig familiebedrijf met een lange traditie in export en verwerking van eieren. In 1884 werd het bedrijf opgericht met een kruidenierswinkel en de handel in boter, kaas, eieren en granen. Later werd de vraag naar eieren steeds groter en specialiseerde het bedrijf zich in de handel van eieren. In de jaren tachtig is gestart met het produceren van eiproducten, wat inmiddels is uitgegroeid tot de belangrijkste tak van het bedrijf.
Wulro is een bedrijf dat het gehele traject eierhandel zelf beheerst. Wulro haalt de eieren op bij pluimveehouders en levert eiproducten met gekoelde vrachtwagens en/of tankwagens aan klanten in heel Europa.

Hiertoe beschikt Wulro over een uitgebreide moderne vloot, waaraan deze twee Chereau opleggers nu worden toegevoegd. Beide opleggers zijn luxe afgewerkt, uitgerust met een laadklep en voorzien van belettering in de Wulro huisstijl!

Hertoghs Carrosserieën dankt Wulro voor het gestelde vertrouwen en wenst ze veel gemak van deze schitterende nieuwe opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring