HomeProjecten2 Schuifzeil motorwagencarrosserieën voor Van der Heijden Transport

2 Schuifzeil motorwagencarrosserieën voor Van der Heijden Transport

De logistiek dienstverlener Van der Heijden Transport & Logistiek BV uit Hapert heeft als motto "Simply the best" en laat dit in ieder facet van haar dienstverlening tot uiting komen; ook in de kwaliteit van hun wagenpark. Hertoghs Carrosserieën is dan ook trots om voor deze klant 2 fraaie schuifzeilcarrosserieën te mogen bouwen op aangeleverde Volvo FM motorwagenchassis!

Deze carrosserieën hebben een plat maar zeer sterk grondframe uit hoogwaardige lasergesneden stalen profielen, voorzien van een randprofiel met gatenpatroon en RVS heavy duty achterbalk. Het frame is geheel gegalvaniseerd voor de beste anti-roest behandeling! Op het grondraam is een laadvloer aangebracht bestaande uit 27 mm. hardhouten vloerplanken welke ondersteund worden door stalen gegalvaniseerde omegaprofielen voor extra sterkte. In de vloer zijn tevens op diverse posities railen voorzien corresponderend met railen tegen het dak.

Op dit supersterke fundament is een TÜV gecertificeerde schuifzeilcarrosserie gemonteerd bestaande uit stalen voorhoekstijlen met een doorlopende stalen stootplaat en een plywood beplating, stalen achter en tussenstijlen waartussen een aluminium combi kaprandprofiel gemonteerd is waarop een vast dak ligt met een witte lichtdoorlatende polyester beplating. Aan de achterzijde een achtersluitende Dhollandia laadklep met daarboven een plywood topluik.

Hertoghs Carrosserieën wenst Van der Heijden veel gemak van deze nieuwe uitbreiding!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring