HomeProjectenAsiatico neemt 2 Chereau opleggers in gebruik!

Asiatico neemt 2 Chereau opleggers in gebruik!

Asiatico BV is een internationale Horeca Groothandel met een uitgebreid assortiment in droog-, koel- en vriesproducten gericht op de Aziatische keuken. Door middel van hun eigen geconditioneerd vervoer leveren ze aan vele restaurants in heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en Luxemburg.

Asiatico beschikt over een zeer modern en kwalitatief hoogstaand wagenpark, waaraan men nu deze twee schitterende 2-assige Chereau koel-vriesopleggers toevoegt.

Deze Chereau opleggers zijn volgens de bekende Asiatico specificatie opgebouwd, zodat ze naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk. Zo is de laadruimte flexibel te compartimenteren voor verschillende temperatuurzones, zijn er twee zijdeuren aan de veilige kant aangebracht en is de laadruimte afgesloten met een 1 enkele en 1 dubbele achterdeur. Verder zijn de opleggers uitgerust met vele opties en luxe afgewerkt zodat de chauffeurs er comfortabel mee kunnen werken. Zo is er een laadklep voorzien, is de laadruimte via meerdere trappen toegankelijk en is de opleggers met een stuursysteem uitgerust voor extra wendbaarheid in stedelijke gebieden. Uiteraard zijn de opleggers voorzien van de fraaie belettering in de bekende Asiatico huisstijl!

Hertoghs Carrosserieën dankt Asiatico BV andermaal voor haar vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring