HomeProjectenJM Logistics kiest wederom voor MAX Trailer!

JM Logistics kiest wederom voor MAX Trailer!

JM Logistics staat voor internationaal transport uitgevoerd door Nederlands vakmanschap, met de focus op special cargo van agrarische machines en oversized cargo. Met een dynamisch team van ervaren mensen staan ze dag en nacht voor uw klaar om de meest uiteenlopende en uitdagende transporten tot een goed einde te brengen.

JM Logistics investeert met regelmaat in hun specialistische materieel. Nadat men vorig jaar reeds 3 semi-diepladers van MAX Trailer aangeschaft had, kiest men nu wederom voor de premium kwaliteit van MAX Trailer. Ditmaal neemt men bij importeur Hertoghs wederom 2 semi-diepladers van het type MAX100 in gebruik.

Deze 3-assige semi’s hebben een nuttig laadvermogen van 36,4 ton. De laadvloer achter de 3.8 meter lange zwanenhals, is 9.3 meter lang, waarvan de achterste meter is afgeschuind. De laadvloerhoogte bedraagt 86 cm. en is voorzien van twee sets wielkuilen, die weer dicht te leggen zijn middels de bijgeleverde gegalvaniseerde vuldelen. De semi’s zijn door Hertoghs Carrosserieën aangepast en voorzien van vele extra’s om helemaal te voldoen aan de eisen, die de dagelijkse werkzaamheden van JM Logistics hier aan stellen!

Hertoghs Carrosserieën dankt JM Logistics voor het vertrouwen en wenst haar vele volle vrachten toe met deze fraaie multi-inzetbare MAX Trailers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring