HomeProjectenSafety Lift investeert in een MAX100 Semi-dieplader!

Safety Lift investeert in een MAX100 Semi-dieplader!

Safety Lift levert spinhoogwerkers, zelfrijders, schaarhoogwerkers op rupsen en wielen en autohoogwerkers. Zij zijn importeur van de kwaliteitsmerken Hinowa, Socage, Airo, Almac en Palazzani hoogwerkers. En hun eigen service- en onderhoudsteam in Leimuiden en onderweg zorgt ervoor dat uw hoogwerker altijd topprestaties kan leveren .

Om al hun hoogwerkers op locatie te krijgen investeert Safety Lift in een semi-dieplader en kiest daarbij voor de premium kwaliteit van een MAX Trailer!

Deze 3-assige semi-dieplader, welke in de MAX Trailer programma onder de naam MAX100 opgenomen is, is geoptimaliseerd voor het vervoer van hoogwerkers en machines met een geringe bodemvrijheid. Zo is de oplegger uitgerust met dubbele oprijrampen ingelegd met roosters voor extra grip en een hydraulisch hefbed eveneens ingelegd met roosters, om zo de ruimte op de zwanenhals ook makkelijk uit te kunnen nutten.

Hertoghs Carrosserieën dankt Safety Lift voor de mooie opdracht en wenst ze veel plezier van deze fraaie nieuwe MAX Trailer.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring