HomeProjectenMAX510 met 3 pendelaslijnen voor Tankens uit Andel!

MAX510 met 3 pendelaslijnen voor Tankens uit Andel!

Aannemings- en handelsonderneming Tankens in Andel is een familiebedrijf dat sinds 1875 bouwwerkzaamheden in alle voorkomende soorten realiseert. Continuïteit in de werkzaamheden en de kwaliteit hiervan is hun belangrijkste streven. Bij Tankens beheersen ze het gehele bouwproces met het bedrijfsbureau en bouwplaatspersoneel. Een werk is daarom nooit te klein en niet snel te groot of te moeilijk.

Tankens investeert in haar wagenpark met de aanschaf van een 3-assige diepbed oplegger en koos hierbij voor de premium kwaliteit van MAX Trailer! Bij MAX Trailer importeur Hertoghs uit Roosendaal nam Tankes deze fonkelnieuwe MAX 510 dieplader met 3 pendelaslijnen in gebruik!

Met een technisch laadvermogen van maar liefst 48,5 ton, voert deze krachtpatser het productgamma van MAX Trailer aan! De laadvloer met buitenliggende chassisbalken is met 5.5 meter te verlengen tot een totaal maximum lengte van 13 meter. De zwanenhals is hydraulisch hef- en daalbaar en afkoppelbaar en de dieplader is tevens uitgerust met een uitgekiend pakket aan ladingvastmogelijkheden.

Hertoghs Carrosserieën wenst Tankens heel veel gemak van deze schitterende nieuwe dieplader!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring