HomeProjectenVan der Straten Transport breidt verder uit!

Van der Straten Transport breidt verder uit!

Van der Straten Transport BV is sinds 2016 actief in de transportsector. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen ze transporten door heel Nederland en België. Dat doet ze zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Ze beschikken bij Van der Straten Transport over jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm. De Euro 6 is de meest recente milieunorm.
Bij de investering in nieuwe voertuigen kijken zij altijd naar de ontwikkeling van de werkzaamheden. Indien nodig passen ze de voertuigen aan om het werk van de chauffeur makkelijk te maken en de kans op schades tot een minimum terug te brengen. Nadat Van der Straten in de zomer van 2020 reeds een fraaie schuifzeiloplegger bij Hertoghs Carrosserieën aanschafte volgt nu een tweede oplegger om het wagenpark verder te versterken!

Ook nu koos van der Straten weer voor een 3-assige gestuurde oplegger uitgerust met constructie voor een meeneemheftruck. En ook deze oplegger is fraaie afgewerkt met veel klantspecifieke opties en een luxe uitstraling! Hertoghs Carrosserieën dankt Van der Straten Trasport andermaal voor het gestelde vertrouwen!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring