HomeProjectenCurfs breidt wagenpark uit met schuifzeiloplegger!

Curfs breidt wagenpark uit met schuifzeiloplegger!

Curfs Logistics is een dynamisch familiebedrijf, een allround logistiek dienstverlener gevestigd op een ideale locatie in het zuiden van Nederland. Gronsveld, de vestigingsplaats van Curfs Logistics, ligt tussen Maastricht en het Belgische Luik, aan de A2. Van daaruit zijn de grote internationale industrie- en afzetgebieden uitstekend bereikbaar.

Curfs Logistics heeft een divers wagenpark afgestemd op een divers dienstenpakket. Deze Krone schuifzeiloplegger wordt nu aan dit wagenpark toegevoegd;
De oplegger staat op 3 9-tons BPW assen met schijfremmen en stalen velgen met 385/55 R22,5 banden en heeft een koppelingshoogte van 10.90 mm. Op het chassisraam ligt een laadvloer uit 30 mm. dikke multiplex vloerplaten met een vloerbelasting (aslast heftruck) van 7.000 kg.

Op het chassis een TÜV gecertificeerde carrosserie met stalen kopschot uit damwand profiel, stalen achterstijlen met hierin een set vlakke achterdeuren, een schuifdakconstructie afgewerkt met wit dakzeil, en een set schuifzeilen. Aan de achterzijde is de oplegger voorzien van een constructie voor een meeneemheftruck!


Hertoghs Carrosserieën dankt Curfs Logistics andermaal voor het vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring