HomeProjectenChereau carrosseriecombinatie voor Staay Food Group!

Chereau carrosseriecombinatie voor Staay Food Group!

Staay Food Group is de internationale leverancier van verse groenten en fruit met eigen teelt.
Voor ieder segment van de markt hebben zij een competitief assortiment beschikbaar, afkomstig uit alle belangrijke productiecentra in de wereld. Het in 1946 opgerichte Staay Food Group positioneert zich dichter bij de teelt met eigen teeltactiviteiten, participaties en samenwerkingen met telers.

Staay Food Group teelt eigen producten in Nederland, Spanje en Costa Rica. Daarnaast werken wij wereldwijd nauw samen met geselecteerde telers, telersverenigingen en leveranciers in de belangrijkste teeltgebieden van over de hele wereld.

Staay Food Group heeft een uitgebreide moderne vloot waarmee men een deel van de logistieke processen in eigen hand kan houden teneinde de versheid en stiptheid van de kostbare lading ten alle tijden te kunnen garanderen.

Deze vloot wordt uitgebreid met deze schitterende Chereau carrosserie combinatie gebouwd op een Volvo FH motorwagenchassis. Door de ongeëvenaarde isolatiewaarde van de Chereau laadbakken is de klimaatbeheersing in de laadruimte optimaal waardoor de producten ook tijdens transport onder perfecte condities gehouden kunnen worden!

Hertoghs Carrosserieën dankt Staay Food Group andermaal voor het vertrouwen en de mooie opdracht!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring