HomeProjectenBeko breidt uit met een MAX600 aanhanger!

Beko breidt uit met een MAX600 aanhanger!

Beko is circa 20 jaar geleden opgericht door Benny Kox. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een veelzijdig grond -en sloopwerk bedrijf. Ze werken veel samen met aannemers, bedrijven en particulieren. Vanwege de diversiteit aan diensten kunnen zij u helpen met alle voorbereidingen, in en aan de grond, zodat u verder kunt bouwen.

Voor de uitvoer van al deze activiteiten beschikt Beko over een zeer diverse en moderne materieel vloot. Teneinde al deze machines op locatie te krijgen heeft Beko ook een aantal semi-diepladers in de vloot. Hier wordt nu deze beresterke MAX600 aanhanger aan toegevoegd. Nadat Beko eerder bij Hertoghs een MAX100 semi-dieplader kocht, valt de keuze nu dus weer op MAX Trailer!
Deze 4-assige MAX 600 staat op BPW assen met trommelremmen waarop stalen velgen met 235/75 R17,5 banden gemonteerd zijn. Het voorste asstel is gemonteerd op een draaistel met dissel. De laadvloer hoogte bedraagt hiermee 900 mm.

De aanhanger is grondig geconserveerd volgens de kwalitatief hoogwaardige MAX Trailer methodiek met gedeeltelijke schoopering voor een extra lange levensduur. Tevens is de aanhanger uitgerust met een set opritten en een keur aan ladingvastzet mogelijkheden, waardoor het een multi-inzetbare uitbreiding op het materieelpark van Beko zal zijn!
Hertoghs dankt Beko wederom voor het vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring