HomeProjecten2 stuks MAX210 voor Van Mook Transport!

2 stuks MAX210 voor Van Mook Transport!

Van Mook Transport b.v. is begin jaren ´40 opgericht en uitgegroeid tot een veelzijdig middelgroot transportbedrijf dat toonaangevend is in het vervoer van o.a. betonnen vloerplaten, prefab betonproducten, heipalen en staal.

Door de diversiteit van het materieel in de vloot en de ruime ervaring van Van Mook hebben zij altijd een passende oplossing voor uw logistieke vraagstukken. Een team van enthousiaste medewerkers is dagelijks bezig om de goede kwaliteit en service binnen het bedrijf te waarborgen.

 

Van Mook Transport breidt nu het wagenpark uit met twee dubbel uitschuifbare plateauopleggers van MAX Trailer. Deze opleggers, welke onder het type MAX210 in het MAX Trailer programma opgenomen zijn, kenmerken zich door de robuuste constructie en de stabiliteit, die een ontwerp op basis van een centrale ligger met zich meebrengt. De 13.600 lange laadvloer is twee keer uitschuifbaar en te verlengen tot een maximum van maar liefst 29 meter!

De opleggers zijn voorzien van 3 hydraulisch gestuurde BPW assen, waarop stalen velgen met 385/65 R22,5 banden gemonteerd zijn.

Hertoghs dankt Van Mook Transport wederom voor het vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring