HomeProjectenHertoghs plywood boxtrailer voor Gebr. Gorter!

Hertoghs plywood boxtrailer voor Gebr. Gorter!

Gebroeders Gorter BV uit Amstelveen is een logistiek dienstverlener met een breed dienstenpakket; zo is gebroeders Gorter actief in transport en warehousing, maar heeft men ook een specialisatie in verhuizingen voor zowel de zakelijk als private markt. Alle diensten worden met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd.

Gebroeders Gorter heeft de beschikking over twee ruime opslaglocaties in Amstelveen en rijdt met een gevarieerd wagenpark met modern en goed onderhouden materieel.
Hierin investeert Gorter nu met de aanschaf van deze hagelnieuwe Hertoghs boxoplegger.
De oplegger heeft als fundament een robuust Hertoghs chassis met 2 9-tons SAF assen met schijfremmen en stalen velgen waarop 385/65 R22,5 banden gemonteerd zijn. De achterste as is gemonteerd op een Tridec draaikrans en wordt gedwongen gestuurd middels een wig op de schotelplaat. Het chassis is uitgerust met een heavy duty achterbalk voor extra sterkte tijdens heftruckbelading. Op het chassisraam is een laadvloer aangebracht bestaande uit watervast verlijmde multiplex vloerplaten met een anti-slip toplaag.

Op het chassis is een TÜV gecertificeerde plywood gesloten carrosserie gebouwd uit 21 mm. dikke watervast verlijmde plywood panelen met gladde witte gelcoat toplaag, met een 30 mm. dik geïsoleerd dakpaneel. In het stalen achterkader hangen twee achterdeuren met dubbele onderbouwsluitingen.
De oplegger is aan de achterzijde uitgerust met een Dhollandia onderschuivende laadklep met een hefvermogen van 2.000 kg. met een plateau van 1.700 mm. met aluminium overklapgedeelte. Op de laadklep en de draaikrans is automatische smering voorzien!

Hertoghs Carrosserieën dankt Gebr. Gorter andermaal voor het vertrouwen!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring