HomeProjecten2 Chereau opleggers voor Thermo Logistic Services!

2 Chereau opleggers voor Thermo Logistic Services!

TLS Echt B.V. is gespecialiseerd in het geconditioneerd transport, maar neemt ook graag opdrachten aan op het gebied van conventioneel transport. Tevens bedienen zij klanten in de luchtvrachtsector. Hun wagens zijn dagelijks onderweg met verse levensmiddelen; groenten en fruit, zuivelproducten, diepgevroren producten etc. Maar TLS vervoert ook high-tech producten zoals o.a. kopieermachines, computers en laptops.

Hiertoe heeft TLS de beschikking over een modern en kwalitatief hoogwaardig wagenpark waaraan nu deze 2 fonkelnieuwe Chereau opleggers worden toegevoegd.

De opleggers staan op een robuust geconstrueerd en stabiel Chereau frigochassis, wat garant staat voor onovertroffen rij eigenschappen.

Hierop is een zelfdragende FRC gecertificeerde Chereau carrosserie gebouwd, welke in de laadruimte voorzien is van een polyester laadvloer en ladingrail. Tegen het kopschot hangt een betrouwbare Thermoking SLXi 300 koelmachine. De koelers zijn geheel volgens wens van TLS samengesteld met een reservewielbeugel en palletkist.


 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring