HomeProjectenHertoghs oplegger met Netcap schuifhuif voor De Keijzer!

Hertoghs oplegger met Netcap schuifhuif voor De Keijzer!

De Keijzer/Van Bockel Transport B.V. is een nationaal en internationaal transportbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht, onder ´de rook´ van Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld. Uw centrale distributiepunt van alle mogelijke industriële producten.

Het moderne wagenpark is ingericht op die specialisatie. Tautliners met schuifdak, city opleggers, coil opleggers, open opleggers en bakwagens, waarvan een aantal voorzien van eigen laad- en los mogelijkheid, hebben in de loop van de jaren het vakmanschap van De Keijzer/Van Bockel Transport bekendheid gegeven.

In dit wagenpark investeert men nu met de aanschaf van dit 2-assig Tridec gestuurd opleggerchassis, door Hertoghs Carrosserieën opgebouwd met een multifunctioneel NETCAP schuifhuifsysteem. Doordat de gehele bovenbouw in een handomdraai ingeschoven kan worden, kan er langs alle kanten makkelijk en snel geladen en gelost worden. Tevens is deze opleggers voorzien van een constructie voor een meeneemheftruck, zodat De Keijzer bij ieder laad- en lospunt volledig zelfvoorzienend is.

Hertoghs Carrosserieën wenst De Keijzer veel gemak van deze schitterende nieuwe oplegger!Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring