HomeProjectenFRT neemt DAF met plywood gesloten carrosserie in gebruik!

FRT neemt DAF met plywood gesloten carrosserie in gebruik!

Fire Retarding Technology (FRT) heeft zich toegelegd op het aanleveren van trainingsblussers en ontzorgt met het uitgebreide pakket services en producten. In samenwerking met hun klanten verspreid over heel Nederland hebben ze een concept gerealiseerd dat aansluit bij de trainingen voor BHV, brandwacht en brandweer. De blussers worden in bruikleen vertrekt, waarbij het transport, de vullingen, het onderhoud en de productie worden uitgevoerd door FRT.

FRT investeert in deze fraaie DAF LF, waarop Hertoghs Carrosserieën in nauwe samenwerking met FRT deze fraaie plywood gesloten carrosserie mocht bouwen.

Het fundament van de carrosserie is het hoogwaardige stalen, uit lasergesneden delen opgebouwde grondraam. De carrosserie is opgetrokken uit plywood panelen met aluminium omlijsting. Aan de achterzijde is de auto voorzien van een achtersluitende laadklep. De auto is eveneens voorzien van een strakke aluminium doorbouw, gespoten in kleur en uitgerust met vele extra’s.

Hertoghs Carrosserieën dankt FRT voor de fijne samenwerking en het vertrouwen en wenst ze veel gemak van deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring