HomeProjectenDJ Middelkoop breidt wagenpark uit met 2 boxopleggers!

DJ Middelkoop breidt wagenpark uit met 2 boxopleggers!

Deze 2 schitterende plywood boxopleggers gaan per heden de vloot van DJ Middelkoop uit Nieuw-Vennep versterken! Het robuust geconstrueerde chassis is geheel gegalvaniseerd voor de beste behandeling tegen roest. Het chassis staat op drie 9-tons SAF assen voorzien van stalen velgen waarop 385/65 R22.5 banden gemonteerd zijn. Aan de achterzijde van het chassis is een onderschuivende laadklep voorzien met een hefvermogen van 2.000 kg. De laadkleppen zijn bij aflevering voorzien van een LPK keuring.

Op het chassis prijkt een stevige plywood carrosserie, welke voldoet aan de geldende TÜV norm. Het robuuste achterkader wordt afgesloten middels een set aluminium deuren met dubbele onderbouwsluitingen, voorzien van SBS veiligheidssloten. In de laadruimte is een hardhouten omega vloer gemonteerd.

De carrosserieën zijn gespoten in de bedrijfskleuren van DJ Middelkoop en tot slot voorzien van de schitterende nieuwe bedrijfsreclame!

Hertoghs Carrosserieën dankt DJ Middelkoop voor haar vertrouwen en wenst haar vele volle en veilige km’s toe met deze prachtige nieuwe opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring