HomeProjectenSTE Transport breidt wagenpark verder uit met Faymonville materieel!

STE Transport breidt wagenpark verder uit met Faymonville materieel!

STE Transport is een familiebedrijf opererend in zwaar- en exceptioneel transport en de- en montages binnen Europa. Sinds jaar en dag zijn ze actief in het complete vervoerstraject van vaak overmaatse ladingen door heel Europa, inclusief de transportvergunningen en transportbegeleiding.
STE biedt de juiste oplossing voor een veilig en tijdig transport en eventuele montage van extra brede, hoge, zware en/of lange lading. Denk daarbij aan lange staalconstructies, landbouwmachines, hoge units, (prefab)beton elementen, kostbare (zelfrijdende) grondverzetmachines of andere buitengewone ladingen.

STE investeert fors in haar wagenpark met de aanschaf van twee Faymonville opleggers bij Hertoghs!
Het betreft een Faymonville MegaMAX enkelvoudig uitschuifbare diepbedoplegger met pendelas asstel met gieksleuf. De oplegger heeft een nuttig laadvermogen van meer dan 42 ton. De dieplader is behandeld volgens het befaamde MAX Protect+ principe , voor een uitmuntende behandeling tegen roestvorming. De MegaMAX dieplader is voorzien van veel opties, om de oplegger naadloos te laten aansluiten bij de wensen van STE Transport!

Daarnaast neemt STE een 4-assige Faymonville MultiMAX semi-dieplader in gebruik. Deze hydraulisch gestuurde en luchtgeveerde semi heeft een laadvloerlengte van 9.400 mm., welke met 6.800 mm. te verlengen is. De laadvloerhoogte bedraagt slechts 770 mm.
Ook deze schitterende Faymonville semi-dieplader is maximaal beschermd tegen roestvorming en uitgerust met een keur aan klant specifieke opties.
Hertoghs Carrosserieën dankt STE Transport voor het vertrouwen en de fijne samenwerking en wenst ze veel gemak van dit prachtige nieuwe materieel.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring