HomeProjectenWiskerke Onions investeert fors in wagenpark!

Wiskerke Onions investeert fors in wagenpark!

Wereldwijd geniet de Nederlandse ui bekendheid. Nederland is leidend in de export van uien. De ui is zelfs een van de belangrijkste handelsproducten van ons land. Wiskerke Onions is als marktleider verantwoordelijk voor een groot deel van de export. In 1933 werd het bedrijf opgericht als klein handelsbedrijf door Jacob Wiskerke. In meer dan 80 jaar tijd is het uitgebouwd en uitgegroeid tot de innovatieve uienspecialist die het vandaag de dag is. En waar de vierde generatie Wiskerkes aan het roer staat om met dezelfde passie voor dit mooie product de hele wereld te voorzien van de allerbeste kwaliteit uien.

Wiskerke beschikt over een modern eigen wagenpark waarin men investeert met de aanschaf van deze 4 opleggers bij Hertoghs Carrosserieën te Roosendaal.
Het betreft 2 3-assige opleggers voor geconditioneerd transport van het Franse kwaliteitsmerk Chereau. Deze opleggers zijn voorzien van een Carrier koelmachine tegen het kopschot. Dankzij de hoge isolatiewaarde van deze robuuste koelers kan Wiskerke haar kostbare lading ook tijdens transport in topconditie houden.

De 2 andere opleggers zijn uitgerust met een oerdegelijke TÜV gecertificeerde Hertoghs schuifzeilcarrosserie. Deze opleggers hebben een hardhouten laadvloer ondersteund door stalen omega profielen. De opleggers zijn luxe afgewerkt met RVS lichtbakken en custom verlichting.
Tot slot zijn alle 4 de opleggers voorzien van een schitterende full-colour reclame in de Wissekerke huisstijl.

Hertoghs Carrosserieën dankt Wiskerke wederom voor deze zeer gewaardeerde opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring