HomeProjectenFaymonville diepbedoplegger gaat de vloot van De Groen versterken!

Faymonville diepbedoplegger gaat de vloot van De Groen versterken!

De Groen Transport uit Bergen op Zoom verzorgt al ruim een eeuw het transport van zwaar materieel, waarbij het vervoer van landbouwmachines hun specialiteit is. Als transportbedrijf voor grote, zware, lange of brede lading hebben ze in meer dan 100 jaar een reputatie opgebouwd als gedegen en betrouwbare partner voor de meest uiteenlopende logistieke oplossingen.

Waar De Groen ooit zijn begon als vervoerder van landbouwproducten, zijn ze uitgegroeid tot een vervoerder van landbouwmaterieel en ook het industriële materiaal speelt een steeds belangrijkere rol. Maar ook andere bijzondere vrachten vervoeren ze met de grootst mogelijke zorg, waarbij gemaakte afspraken zorgvuldig worden nagekomen.

Ter uitbreiding van het imposante wagenpark investeert De Groen Transport bij Faymonville importeur Hertoghs in deze 3-assige uitschuifbare Faymonville MegaMAX. Met een centrale hoofligger met verlaagd en hydraulisch verbreedbaar diepbed, verschuifbare en verbreedbare tussentafel en uitneembare wielkuilen, is deze diepbedoplegger geoptimaliseerd voor het vervoer van een breed scala aan landbouwmachines! Verder is de oplegger uitgerust met een keur aan opties, zoals hulpbesturing, centrale smering etc.

Hertoghs dankt De Groen Transport andermaal voor het vertrouwen en wenst ze heel veel gemak van deze schitterende nieuwe Faymonville oplegger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring